Workshop upcycle bij Gaia Conceptstore

Gepubliceerd op 8 januari 2024 om 14:04

Om het jaar creatief en duurzaam te starten hadden Christel van Gaia en ik een workshop upcycle ingepland! Iedereen kon een aantal kledingstukken meenemen die niet meer gedragen werden, om ze om te toveren tot nieuwe favorieten. Wij zorgden voor stof, prachtige banden, garen, naaimachines, en natuurlijk lekkere hapjes en drinken.

Er werd een plan bedacht, materiaal gekozen, geknipt, geverfd, genaaid en ook geborduurd. De groep hielp elkaar, gaf tips en vooral veel enthousiasme. Zoals Christel al op Instagram zei: "Soms heb je eventjes lef nodig om ergens de schaar in te durven zetten. Soms moet je bijstellen omdat je er andere verwachtingen van had. Maar het gaat om het proces. Er lol van hebben, iets leuks te creëren, en te herhalen. Daar leer je van!"


Het was een ochtend met creativiteit, resultaten, en het belangrijkste: gezelligheid. Dit smaakte bij ons direct naar meer, en die worden al druk gepland. Hou onze Instagram en websites in de gaten voor meer info. 

Wil je ook een leuke workshop volgen bij Alterier en Gaia, of heb jij een tof idee wat jij graag wil doen? Of zie je het zelfs zitten om dit met je vriendengroep te doen als uitje? We passen het graag op jouw wensen aan, zolang we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld.