Naailessen

Het is voor iedereen anders wat ze willen bereiken met naailes. Daarom bied ik een aantal verschillende manieren van naailes aan. 

Projectmatig:

Deze manier past het beste bij jou als je graag ervaring wil opdoen met het proces van een naaiproject, maar je niet alle technieken te leren. Je bent op zoek naar een resultaat aan het einde van deze naailessen en wil gaandeweg leren. Een eigen naaimachine heb je misschien al, maar je zou er ook één van het atelier kunnen gebruiken.

Voelt dit als de manier voor jou? Dan schaf je lessen aan waarbij we samen een invulling maken. Het ligt er per project/kledingstuk aan hoeveel lessen dit kost. Bij geen ervaring starten we met een uitleg over de naaimachine en naaitechnieken. 

 

Ondersteuning

Ervaring heb je al, maar misschien is het alweer een tijd geleden en wil je graag wat ondersteuning terwijl je aan het werk bent. Dit is ook geschikt als je wat gezelligheid tijdens het naaien zoekt, of wat andere machines wil gebruiken die in het atelier beschikbaar zijn.

Naailestraject

De precieze invulling van deze lessen wordt nog aan gewerkt. Dit traject is voor beginners die de basis onder de knie willen krijgen waarbij een aantal korte projecten worden gemaakt. Binnenkort meer info. Stuur een bericht via de contactpagina om op de hoogte te worden gehouden.

 

Een les is twee uur lang en kost €30,-. Je kan ook een pakket van vier lessen aanschaffen voor €100,-. Dit is gerekend per persoon.


De volgende tijden kan je je aanmelden voor naailessen:

Woensdag van 09:30 tot 11:30 en 12:30 tot 14:30
Donderdag van 09:30 tot 11:30 en 19:00 tot 21:00
Vrijdag van 09:30 tot 11:30
Zaterdag van 09:30 tot 11:30

 

Komen deze tijden niet uit, dan kijken we samen naar een moment dat het beste uitkomt voor jou. Je kan je in je eentje aanmelden, maar ook heel gezellig als je samen met iemand komt. Op dit moment heb ik plek voor vier mensen tegelijk, dus ook heel gezellig om een vrienden- of familie uitje er van te maken!

Stuur me een bericht bij interesse en voor meer informatie. Of kom gezellig langs in het atelier!

Resultaten van naailessen en workshops