Kerstmarkt 18 december

Gepubliceerd op 14 december 2022 om 11:18

Zowel Alterier en Flower Child zijn gevraagd om op de kerstmarkt van de Learning Community Arnhem te staan. Flower Child is het tweedehands en vintage winkeltje wat ik voor een aantal maanden overneem. De markt is op 17 en 18 december, ik ben aanwezig op enkel 18 december. 

Lekker slenteren tussen de kraampjes in decembersferen waar mensen ont-moeten en elkaar ontmoeten. Alles in een natuurlijke omgeving met weids uitzicht nabij herten en wilde zwijnen.

Een aantal jongeren gaat het avontuur aan en gaan standhouders en ondernemers helpen, waarbij beiden van elkaar kunnen leren. Bezoekers kunnen workshops volgen, snuisterijen en chocolade of etherische olie kopen, leren over ambachten of informatie vinden over voedsel of rocket stoves. De kleinsten bakken brood aan een stok boven een kampvuur terwijl wat volwassenen hout kloven of van een glühweintje genieten. Er zijn kerstbomen, er worden liederen gezongen, er is een verhalenverteller en een wel heel bijzondere kerststal. Kortom, van alles te doen voor jong en oud!